Sligging?

..or what?

Max o Tessan

Idag har jag, Max, Maddo och Tessan varit ute på äventyr. Jag hade en ganska god bild om vart vi skulle gå men dessa planer ändrades då jag såg hur smal snöstig det var i den skog jag tänkt ta oss till. Detta innebar att det inte bara var Maddo o Tessan som var på okänd mark utan jag och Max också fick upptäcka vårt närområde.. Detta har i sin tur lett till att jag har hittat en ny promenadslinga som vi kan gå med Max.
Mötet gick för övrigt över förväntan, jag visste att Tessan inte var van med andra hundar och därför inte skulle vilja hälsa på Max - som i sin tur älskar andra hundar och tror att alla bara är ute efter att leka.. Men de kunde allt efter som tiden gick även gå bredvid varandra och i slutet när Max inte var lika besatt av henne, visade det sig att även Tessan var intresserad av att nosa Max i baken, vilket jag ser som ett stort framsteg för bara två timmar. Vi måste absolut ses igen. Snart.
Max efter dagens promenad..
Max, efter dagens promenad.

Kursstart

Det är ändå en ganska bra start på kursen. Två dagar har vi haft på universitetet denna veckan, vilket betyder att jag haft gott om tid att plugga. Men har jag gjort det? Nej då, har hittat hundra andra saker som varit roligare, har till och med rensat ur förrådet.. Då är man inte studiemotiverad, enligt min mening. Idag kommer Maddo o Tessan hit, vi ska gå en lång promenad med hundarna. Ska bli kul, skönt att slippa gå själv. Ett annat plus är att det blir ytterligare ett själ till att inte läsa det jag borde. Helgen kommer däremot att få gå åt till plugg, då jag har lit. sem. på måndag morgon.. : /

Haiti

Har gått och funderat på det ända sedan det hände. Tror att de flesta gjort det. Men tröttnade tillslut på att bara tänka och ville helt enkelt reagera.
Efter att ha läst på lite olika organisationernas hemsida bestämde jag mig för att skänka pengar till Läkare utan gränser. Självklart finns det en risk att pengarna inte kommer fram, men det verkar iaf. på dem som att de finns på plats och att de gör något vettigt. Röda korset vågar man väl inte skicka till, då det kommit fram i ljuset att chefen roffat åt sig nästan 8 mille. Så tråkigt men säkert vanligare än vad man vet..

Nytt år.

Har haft en lång ledighet från bloggen känner jag nu. Har allt haft lust att skriva, men inte riktigt vetat om vad. Men nu är det dags att dra igång igen. Känner mig laddad och med nytt år brukar det ju följa nya löften, mitt detta år är att ta tag i joggningen. Jag och Javier var ju riktigt duktiga med det när vi flyttade till Sverige, men nu på senare tid har det blivit lite sämre av det men nu ska vi ta upp det igen.
Jag har under min ledighet hunnit vara i Prag, där jag och Javier spenderade nyår. Det är en helt fantastisk stad, som vi definitivt ska återvända till, så snart som möjligt.
Old town square, Prag.
Ska gå och göra mig iordning nu, har en hund som sitter bredvid mig och vill ha all min uppmärksamhet. Så det är bara att ge sig ut i kylan och gå. Hörs snart!

RSS 2.0