God morgon!

Har i och för sig varit vaken ett bra tag och både varit ute och gått och läst en hel del. Har bara 30 sidor kvar att läsa på den boken som jag skulle ha läst till idag, det visar sig nu att jag inte behöver vara klar förrän imorgon vilket är ganska lugnande. Dagen känns helt plötsligt så mycket lättare.

Rekord..

Har läst över 100 sidor idag och huvudet är sprängfyllt av information. Det är dock inte som det är så mycket nytt vilket gör det svårare att komma fram till en frågeställning som man vill diskutera, känns alltså som att vi redan diskuterat det mesta inom kursen. Strax efter att jag läst klart surfade jag runt på nätet.
När jag var liten spelade jag ofta Tetris och när jag sedan hittade en sida på nätet där man kan spela den gratis var jag fast. Och så kom jag in på samma sida och vad händer, jo jag slår mitt rekord, har aldrig lyckats komma så högt, inte ens under den tiden jag var riktigt beroende av spelet..
Sugen? Prova här: Freetetris

Mjukstart..

Det var som jag sa tur med en mjukstart på jobbet, efter att inte ha jobbat på en månad blir man fort trött. Kändes ändå fantastiskt att vara tillbaka och träffa de som jobbar där samt alla stammisar. Bra tid att komma hem, slog på tv:n för att äta lite frukost till, men det var inte så mycket att ha, bättre för mig, då jag har en bok att läsa till IMORGON.. Så det är väl bara att ta sig i kragen och dyka in i specialpedagogikens förtrollande värld.

Då var det dags,

efter cirka en månads ledighet från jobbet är det dags att släpa sig upp i ottan och ge sig iväg och serva kunder med kaffe och annat gott. Känner mig lite spänd faktiskt om jag ska vara ärlig, känns som det är första dagen på jobbet någonsin.. Har sovit dåligt inatt och haft mardrömmar om att jag bland annat försovit mig. Tur ändå att jag börjar med en mjukstart. Efter jobbet blir det läsning för hela slanten.
Kramar sålänge!
God Morgon..

RSS 2.0