Fredagar.

Har en sån härlig känsla i kroppen idag, det blandat med en känsla av rastlöshet. Nu har jag suttit inne och skrivit två dagar i streck. Ok, ska erkänna att det idag inte blivit så mycket skrivande som jag hade önskat, mest flum. Men det är nog mest för att det är fredag, solen har skinit hela dagen och det har varit en hoppfull dag.
Och uppsatsen då? Jo jag känner att jag nog har kontroll över den. Har kommit upp till det sidantal som krävs, och väl det. Men jag har ännu inte fått med alla ämnen och har inte renskrivit det jag skrivit än så länge så det är en del jobb kvar med den. Men just idag känns det inte som jag kommer så mycket längre. Så jag flummar runt i lägenheten och hittar på lite annat att göra, diskar och sådant som blir så mycket roligare när man har tentaskrivning. Saknar min tenta-kompis, alltid skönt att ha någon att bolla idéer och formuleringar med, har tyvärr ingen sån i denna kursen - än. Nä nu ska jag återgå lite till skrivandet, till det internationella perspektivet på specialpedagogik.. *wiie*

Examinerande rapport dag 1

Sitter och skriver på en examinerande rapport för den här kursen.. förstår egentligen inte var alla kurser tar vägen, det hela går så fort att jag knappast hänger med. Anyway, jag sitter och ord-bajsar som jag brukar göra huller om buller allt om vartannat och tillslut måste jag stanna upp och försöka att organisera mig själv. Men vad nu, då är dan snart slut och jag känner hur 8 h stirrande på dataskärmen plus det fallande mörkret utanför gör mig allt tröttare. Och jag har inte kommit någonstans, har redan gråtit en gång idag - vilket jag i och för sig alltid gör under tentaperioder..
Känner som vanligt en press inför denna tentan, dock är det inte samma kvantitet på tentan som det var under tiden i KUFA men det ska fortfarande vara kvalitativt bra och det är svårt. Jag är inte ens säker på att mitt ämne håller, vet inte ens om jag valt rätt. Plus att man aldrig vet vad examinatorn är ute efter.. Hoppas jag kan ta mig igenom denna kurs, då de följande verkar väldigt intressanta.
Bild från: http://content.expressen.se/blog/22/51/86/singne-blessing/images/Dator.gif

Tankar

Har en hel del litteratur att läsa, men det är som att jag inte orkar ta tag i något just nu och då blir det ännu mer att göra, detta leder till större press, vilket i sin tur jag möter med att jag helt enkelt inte orkar ta tag i saker. Vilket är synd, för kursen jag läser nu är fruktansvärt intressant. Så när jag väl läser ångrar jag min likgiltighet. Något annat som kan ligga till grund för denna lathet är att jag ständigt funderar på om jag gör rätt, är det här verkligen vad jag vill göra resten av mitt liv? Den tanken ligger ständigt där och tränger sig på..

RSS 2.0