Ett liv som gris..

http://vimeo.com/7739560
Fy fan vad grymma vi människor kan vara.. hur f*n kan vi med?? varför är det inget straff på detta?? Det trodde jag inte om Sverige..  Har bönderna tappat all empati och intresse för att enbart tjäna så mycket pengar som möjligt genom att sätta kvantitet före kvantitet? Aldrig mer kött för min del och jag hoppas att fler ändrar sig efter att ha sett hur dessa fina djur bara lever ett "rent" helvete.

Veg.

Efter att ha sett filmen Food inc. bestämde jag och J oss - vi ska bli vegetarianer.. Visst har vi sagt det förut, men denna gången kändes det helt rätt och vi var helt inställda på det. Och tro det eller ej så har jag endast gjort ett undantag på två veckor vilket jag är stolt över. Och mitt undantag är för en del vegetarianer inget undantag då de menar att det varken är fel att äta fisk eller kyckling, vilket vi inte gör nu, och det går över förväntan. Till lunch igår blev det Javiers svamprisotto (den bästa någonsin) och i dag ska jag prova att göra en grönsaksgryta som jag hittat på nätet och tror kan smaka bra. Det är nästan som att vara på detox och min mage mår superbra! Ska bara sova ikapp något så kommer jag vara människa igen snart.
Nu? - Jobb..

Myspys

Jag har, liksom så många andra, svårt att tycka om att det blir mörkt så fort, dagarna går så fort och man är borta all den ljusna tiden. Men jag har nu bestämt mig att försöka vända det till något positivt istället för att gå in i en depression, vilket jag gjorde förra året då allt bara kändes likgiltigt, och har börja tända ljus så fort jag kommer hem. När jag får lön nästa vecka ska jag ut och köpa på mig lite ljushållare så man kan variera och att det ser hemtrevligt ut. Ska försöka ha det så städat som möjligt också eftersom man spenderar en hel del tid inomhus. Det får bli något slags inför-nyårslöfte..
PS. Kolla in detta föresten, en humoristisk tankeställare..

Tenta inlämningen..

är över och en ny kurs har börjat. Jag älskar detta ämne, specialpedagogik. Jag har hittat hem! Känns inte jobbigt på samma sätt att ta sig igenom 400 sidor på 3 dagar, lite motigt att komma till skott, men när man väl börjat läsa vill man bara ha mer.. Kan jämföras med känslan att behöva släpa sig iväg till gymmet, det är också svårt att hitta motivationen många gånger men när man väl är inne i det så känns det hur gött som helst. Varför är det så tro?
Bild hämtad från: http://metrobloggen.se/UserFiles/18.30607/Image/trning.jpg

RSS 2.0