Mini Max..

Den långa väntan på två månader är äntligen över. Idag blev Max pappa till 6 st små bullar.
Kan inte vänta på att få träffa dem!!

Forgive me father..

Idag  har jag gjort något jag sa att jag inte skulle göra under detoxen, jag har jobbat. Chefen ringde igår och hade ingen som kunde öppna, han behövde mig två timmar och jag som inte kan säga nej till jobb jag svarade såklart ja. Men jag föll inte för frestelserna, vilket jag tycker jag kan vara stolt över. Blev dock ingen promenad imorse, men Javier och jag har storstädat lägenheten och lagat lite utav maten vi ska äta imorgon. Vi blev precis klara, så nu tänkte jag snart hoppa in i duschen och sen kanske krypa ner i sängen och se ett avsnitt av Seinfeld eller Sopranos.
Såhär näst sista dagen har det blivit glutenfri havregrynsgröt till frukost, till lunch lite rester från gårdagens linsgryta. Till kvällsmat har det inte hunnit blivit mer än en päron/morotsjuice.

Tänk att ...

Tänk att tiden går så fort när man har roligt.. :) Detoxen går bra, det är kämpigt vill jag lova i mellanåt. Är grymt sugen på en smörgås, men tack och lov har vi inga hemma, för då skulle det vara svårare att sitta hemma och plugga. På lördag kväll är det slut för min del, då kommer Javiers klasskompisar hit och vi ska laga lite middag och det vill jag ju inte missa.. :) Men tills dess är det frukt och grönt som gäller.

Varje morgon när jag vaknar driker jag ett glas vatten med pressad citron i. Sedan går jag ut och går med Max(alltid bra att ha en kompis som tvingar en ut på morgonen). När jag kommer tillbaka gör jag en juice som jag varierat från dag till dag, men moroten är alltid med och jag börjar faktist tycka riktigt bra om det. Så imorse gjorde jag en på bara morot. Javier börjar bli lite förkyld så jag har gjort lite citrusjuice till honom de senaste dagarna, så han ska hålla sig frisk.

Jag gjorde även en riktigt god linsgryta, med röda linser, lök, champinoner, vitlök, kikärtor och krossade tomter (denna gången mixade jag tomaterna och fick på så sätt en sorts tomatkross :)  Detta kan man äta med ris, men jag åt den som det var och det gick bra det med, jag toppade den med avokado. Jag gjorde en stor gryta så jag har haft att äta fram till nu. Blir en ny ikväll.

Igår stekte Javier grönsaker i folie. Han hade i gul och grön paprika, champinoer, tomat och aubergine det hela toppades även det med avokado. (Han hade själv räkor i sin)Citronvatten - en bra start på dagen.


Gårdagens middag.På lördag väntas något liknande detta, lite mer åt det mexikanska hållet dock.. Can´t wait!


Stress och Detox

Sitter mitt uppe i finslipningarna på den första muntliga examinationen i denna kurs som ska vara klar imorgon. Känns som jag står och stampar. Vet inte riktigt hur jag ska få med allt så jag börjar känna lite att det får gå som det går, det är ju bara första momentet i kursen, inte avgörande. Försöker intala mig själv att det kommer gå bra.
Detoxen då? Jo den går bra, är förvånad att jag inte är mer hungrig och sugen. Men jag tycker jag står emot frestelser riktigt bra, inte lätt när man har en sambo som är grymt duktig på att laga mat, :) men jag håller mig som sagt till mitt.
Imorgon blir det bättre uppdatering och Yoga - skön avslappning efter denna stressiga starperiod av kursen.

RSS 2.0