SPS

Har haft en grym dag idag. Vaknade, efter en konstig natt med många drömmar och konstigheter, strax innan fem. Bara vetskapen om att klockan egentligen var strax innan fyra gjorde inte det hela bättre, men jag makade mig iväg till jobbet. Timmarna gick fort trots tröttheten och jag kom hem och åt, sen åkte jag och Javier ner till stan för att hämta en dator som varit på reparation och efter det kom jag hem för att plugga. Men när jag la mig ner på sängen och slog upp boken så trodde jag att jag skulle dö av trötthet. JAg läste några rader innan jag tog beslutet att gå till gymmet. Sagt och gjort jag gick på SatsPowerStep, vilket är en blandning av Step och BodyPump. Det var bland det roligaste jag gjort på länge. Step-sekvenserna i passet är enkla vilket gör att man kan höja pulsen rätt så rejält nu när jag inte är så van vid alla steg kombinationer. BodyPump inslagen var också roliga, då man kunde lägga på tyngre vikter än vad man normalt kan då det inte är lika intensivt. Helt enkelt ett bra pass för mig som just börjat mitt SATS-liv igen. Självklart känner man sig inte som världens smidigaste såhär första gången, men jag tyckte det var så himla kul att jag definitivt kommer gå på ett till snart igen. Efter det tog jag en lång promenad med Max som nu ligger upp och ner i soffan och susar sött. Ska ta och göra detsamma tror jag. I morgon är det skola och sedan gym som gäller igen. Får se om det blir pass eller kondition..Bakvänd promenad..

Hej,
Planen gick som den skulle i morse. Förutom att jag inte gick över bron som jag planerat, gick istället till bron och det var grymt skönt. Ikväll blir det Body Pump, ska bli skönt, kommer ha grym träningsvärk i morgon, men det kan det ju vara värt!! Är för trött för att gå och träna något själv som jag gjorde igår, så det är bättre att gå på något lärarlett när man känner så, för att få lite mer motivation.
Opponeringen gick bra, det var inte så mycket press som de hade gett uttryck för vilket var skönt. Nu ska jag ut med min lilla vovve, sen läsning och träning.

Grymt!

Så skulle jag vilja uttrycka gympasset i morse. Har varit så pigg hela dagen att jag fått många saker gjorda. Så stolt att jag faktiskt höll mitt dagliga mål.
Ringde till och med jobbet och bokade upp lite nya tider. Känns skönt att ha seven eleven, man kan jobba väldigt flexibla tider. Jag fick också värmande ord från chefen idag. Jag frågade angående sommar och extrajobb osv. för han har visst anställt två nya under tiden jag varit borta så jag blev lite nervös. Men han sa lugnande att jag har första prioritet på jobb och om jag bestämmer mig för ett uppehåll är jag välkommen. Det värmde! Men han tyckte dock att jag borde fortsätta, för min egen skull. Men skulle han bestämma, sa han så skulle jag självklart jobba.
I morgon ser schemat ut på följande sätt. Vakna tidigt, ut med Max en längre morgonrunda än vanligt. Sen ska jag ta bussen till Backaplan och därifrån gå över bron till Pedagogen där det väntas tre timmars opponering. Efter det bär det av direkt till gymmet och ett konditionspass där, ska även passa på att kolla på en cykel på vägen hem, tänkte jag, så jag kan cykla till skolan framöver. Sen vidare hem till Max ut och gå och sen hem och läsa. Lite lunch och mellanmål ska jag få in däremellan också.. :)
Ett av målet i morgon..

Men vädret är ju så dåligt..

Nu är jag på god väg, hade jag inte velat hade det alltid gått att skylla på vädret. Men idag tänker jag inte göra det heller.

Så trött, fast ändå inte..


Jag är så trött på mig själv. Brukar i vanliga fall sova vid den här tiden, jag är absolut ingen natt-människa. Men jag kan helt enkelt inte sova. Skulle egentligen gått till gymmet nu i eftermiddags men det kom lite andra saker emellan, tyvärr. Jag behöver verkligen röra på mig längtar efter att känna mig sådär skönt trött som man gör efter ett träningspass. Plus att man sover så gott. Nu har jag istället bestämt mig för att gå upp tidigt i morgon, har ställt klockan, och så drar jag iväg och kör lite gym. Bäst att få det gjort på morgonen annars kommer det så mycket annat emellan som stör.
I övrigt har jag haft en bra dag. Har varit hemma hos Maddo, som bjöd på grymt god vegetarisk soppa och hembakat bröd (supergott det med), hoppas på att få receptet på det snart. Det var meningen att Max skulle följa med, men han började att halta imorse och fick därför stanna hemma. Han har fått ett sår mellan "tårna" men jag hoppas han blir bättre snart så att han också kan få träffa Tessan, som by the way har gjort riktigt stora framsteg (eller egentligen är det väl Maddo som gjort det, om man frågar Cesar Millan). Hon har verkligen gjort ett jättejobb!
Nä nu ska jag försöka sluta ögonen och slappna av. För i morgon är det som sagt dags för gymmet.

Natti natti!

RSS 2.0