GÄSP!

Den senaste månaden har verkligen varit påfrestande, med skrivande och allt. Men nu när det börjar lida mot sitt slut och jag börjar känna att jag har saker under kontroll är det annat som dyker upp som börjar tynga mig.. Saker som gör att jag inte kan sova just för tillfället. Är hur trött som helst men ögonen är helt öppna när jag ligger i sängen och bara snurrar - kändes inte värt att ligga kvar. Är det dags att kicka igång dagen?

I morgon smäller det

I morgon är det inlämning för examensarbetet. Har varit en påfrestande period, bitvis riktigt tuff. Har trots det haft ett super stöd hos min sambo, familj och vänner. Känns lite tråkigt att det är över. Har haft det riktigt trevligt de senaste veckorna, jag och Johanna när vi suttit och våndats tillsammans, samtidigt ska det ska bli så skönt. Lite ambivalent, som vanligt. Sen är det väl extra pirrigt just för att jag inte riktigt vet vad som händer efter detta.

Nere..

Ingen bra dag idag. Förutom att jag börjar tvivlar på mitt x-arbete så känner jag mig helt nere allmänt. Har en massa tankar om livet i stort. Men förmodligen är det stress som ligger bakom. Bara lite tufft just nu.

Sa jag...

Sa jag att manTYVÄRR inte kan vara student hela livet"?? Herregud, har kommit till ett stand-still i min C-uppsats nu för första gången och det är fruktansvärt. Dags att spendera kvällen till något annat och hoppas att det imorgon när jag vaknar finns 10 000 tecken till i uppsatsen och att den är korrad och klar. Tror tyvärr inte det men det
vore grymt skönt!

Shit,

Typiskt att jag hade bestämt mig för att cykla idag igen och vad händer? Jo jag försover mig så in i norden för mycket.. Har fått slänga ihop en frukost och lunch så jag klarar mig idag.. Nu gäller det att rusa!
Kramar!

Tre och ett halvt år..

Jag är snart klar med tre och ett halvt år av slit, svett och tårar.. Nu är det snart över och en ny period börjar och på något konstigt sätt verkar resan sluta där den började. Jag har nämligen blivit erbjuden jobb på min allra första VFU-skola, har inte tackat ja än men lutar nog åt att jag gör det om inget annat dyker upp. Allt har gått så snabbt. Var på intervju igår och så ringde de idag.. Så allt känns just nu pirrigt, virrigt och samtidigt väldigt spännande att få komma ut i verkligheten.
Men ändå, nu när man ser tillbaka på tiden som gått är det med en liten tår i ögat som man säger farväl till studietiden. Men man har tyvärr inte råd att vara student för alltid.

RSS 2.0