Tenta - Done!!

Alltid efter att man skickat in en tenta känner jag mig tom och maktlös. Jag tar ett djupt andetag och så trycker jag på knappen. Just nu är ett sådant tillfälle. Samtidigt känns det skönt att inte kunna påverka mer, att det över och att den hann bli klar.
Äntligen var denna termin också snart slut - som jag har längtat! Den senaste månaden har jag allvarligt tänkt hoppa av och läsa om kursen nästa termin.. Men det var ju en himla tur att jag inte gjorde det då det visade sig att jag trots lathet fick iväg en essä. *stolt* Nu är det värsta som jag kan få på den komplettering.

Ett gott skratt förlänger livet.

Idag har jag skrattat så jag gråtit, det var ett tag sen det hände sist. Skrattar mest varje dag (jag äger en bulldog) men inte så jag gråter dock men idag så hände det. Orsak? Jo jag har världens bästa sambo som alltid ser till att jag har nära till skratt. Tack för att du alltid finns där!

Jan B - som i banan..

Skolan ska uppfostra står det.. Jaså, ska den undrar jag?

Ytterligare en kommentar ur intervjun, "Jag vill att Sverige ska fortsätta vara em av världens mest frambångsrika länder. Men det är en lång process. Ändrar man en regel i a-kassan märks det i statistiken nästa kvartal, ändrar man en läroplan märks det först i nästa generation.." Mmm, kan stämma. Frågan är om det gått en generation sen den ändrades senast har man sett några effekter?

RSS 2.0